دست بزن همسر

سلام‌. من چند ماهی میشه ازدواج کردم دوران عقد دوران پر تنشی بود. گفتیم عروسی کنیم بهتر میشه رابطه نشد که نشد همیشه قهر و دعوا دیروز سر یه موضوع خیلی الکی اینقدر منو زد که همه بدنم درد میکنه. من هیچی نمیگفتم سکوت حتی توان دفاعم نداشتم که بگید حتما عصبانیش کردم . خیلی بی منطقه نمیتونم جدا بشدم تو رو خدا راهکار بدید بهم. دیگه فکر کنم دوستم نداره بهم‌ گفت برو بیرون از خونه میزد تو سرش اینقد میزنه تو سر خودش و چند بار اقدام به خودکشی کرده پیش روانپزشکم رفت ولی قرصایی که داد بهش نخورد

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم، متاسفم که اوضاع رابطه اتون خوب نیست ، طبق متن شما ایشون حتما باید به روان پزشک مراجعه کنند و تحت درمان باشند، متاسفانه راهکاری که شما بتونید از طریقش رفتار ایشون رو اصلاح کنید وجود نداره ، شما فقط میتونید انتخاب کنید که آیا میخواهید در این رابطه بمونید؟ در آن صورت باید فرض کنید شرایط به همین نحو پیش می رود تازه اگر اوضاع آشفته تر نشود یا انتخاب کنید که ازین رابطه بیرون بیایید و این انتخاب فقط به نظر شما بستگی دارد.
براتون آرزوی موفقیت دارم.