سه ماهه اقدام به بارداری کردم که این ماه رفتم دکتر بهم کلومفین و اینفولیک و دوفاستون داد به خاطر تنبلی بعد چهار روز بعد قرص دوفاستون درد شدیدی احساس کردم رفتم توالت به جای ادرار خون بود دردم داشتم دفه دومش قهوه ای چرکی بود بعد میخواستم برم دکتر دیر وقت بود مطب باز نبود. روز بعدش کلا ادرارم خونی نبود ولی درد داشتم انتهایی ادرارم و مثانم بعد دکتر رفتم گفتن مشکلی نیست صبح کنید تا موقع پریودیتون برسه چهار روز مونده بود به پریودی بهم پماد واژینال داد وقتی خیلی گفتم شاید عفونته و..امروز دوباره خون دیدم مایعات زیاد خوردم الان تو ادرارم لکه های خونیه نمیدونم چیکار کنم واقعا نمیشه که از پریودم باشه بعد ادرارمم بوی تندی دار به نظرتون چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام
علایمتون به عفونت ادراری میخوره
لازمه سونوگرافی از سیستم ادراری و آزمایش ادرار بدهید و جهت معاینه مراجعه کنید.