دندان درنیاوردن کودک

سلام خانم دکتر وقت بخیر. سوالی که از خدمتتون داشتم اینکه بچم نه ماه رو تموم کرده و در ده ماهه نه دندون درآورده و نه چهار دست و پا میره لطفا بگید چیکار کنم ممنون میشم؟

پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
رویش اولین دندان حدودا از 6 ماهگی است البته ممکن است زودتر از این موعد هم اتفاق بیفتد و یا حتی  اواخر 12 ماهگی رخ دهد. اگر تا آن زمان رویش دندان ندیدید به پزشک مراجعه کنید.
چهار دست و پا رفتن کودک هم بین 7 تا 10 ماهگی رخ می دهد. البته در هر کودکی ممکن است متفاوت باشد. بعضی حالت خزیدن شکم روی زمین دارند و برخی هم به یکباره خود را بالا می کشند و می ایستند و اصلا چهار دست و پا نمی روند. اگر کودکتان از دست و پاهایش به یک اندازه استفاده می کند و در حال یادگیری است نگران نباشید.