کنترل خشم

سلام. من کلا آدم آرومی هستم اما زودجوشم و خدا نکنه عصبانی بشم. وقتی عصبانی شم اصلا حال خودمو نمیفهمم و غیر قابل کنترل میشم. پرخاشگر و با صدای بلند حرف میزنم و به طرز وحشتناکی گریه میکنم و نفرت وجودمو میگیره. پر از استرس و ناآرومم و بدنم میلرزه. لطفا راهی بگید تو این لحظه چجوری خودمو زودتر آروم کنم. ممنون میشم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست خوبم ممنونم از اینکه با ما در ارتباط هستین
با توجه به صحبت های شما بهترین راه مراجعه به روانپزشك و استفاده از دارو و در کنار اون مراجعه به یک روانشناس بالینی هست
موفق باشید