سلام. پسرم سه ماهشه وزنش 5.400 قدش 60 شیر خودمو میدم شیر خشک سوپرامیل هم میدمش اما تپل نشده دوست دارم وزنش زیاد بشه و تپل بشه چه شیر خشکی خوبه چیکار کنم؟میشه یک شیر خشک که وزنو زیاد میکنه بهم معرفی کنید و قرص های ویتامین که بخورم روی شیرم تاثیر بذاره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
دوست عزیزوزن کنونی شیرخوار خود ذکر نکردید. مناسب ترین وزن، وزنی است که متناسب با نمودار کارت رشد کودک باشد. بهترین تغذیه هم برای کودک تا 6ماهگی شیرمادر است، اگر شیر مادر کم باشد و وزن گیری متناسب با نمودار کارت رشد نداشته باشد پزشک شیرخشک مناسب معرفی می کند.