ترس از ارتفاع

سلام

من وقتی جایی مرتفع مثل پشت بام و تراس و شرایطی مثل این هستم مخصوصا وقتی از اونجا به پایین نگاه میکنم دستام سرد میشه و خیلی میترسم و همش نگرانم که بیفتم از اونجا حتی اگه واقعا امکان پرت شدن وجود نداشته باشه

یادمه یکبار میخواستم از جایی مرتفع و شیب دار پایین برم و وقتی متوجه شدم که مجبورم از اونجا که راه نسبتا صعب العبوری هم بود پایین برم شروع کردم به گریه کردن و وقتی چند متر پایین رفتم وسط راه  نشستم و دوباره بدتر از قبل گریه کردم و خیلی برام سخت بود و قلبم خیلی تند میزد و دستام سرد شده بود البته وقتی چند بار این شرایط رو تجربه کردم دیگه مثل دفعه اول نمی ترسیدم اما باز درجاتی از ترس همراهم هست و ترسم نسبت به همراهانم خیلی بیشتر بود و از لحاظ داشتن ترس و اضطراب با دیگران متفاوت بودم

اما باز هر چقدر هم در ارتفاع باشم یک ترس همیشگی همراهم هست و احساس میکتم نسبت به ترسی که هر فرد ممکنه در ارتفاع تجربه کنه شدیدتره

ولی آیا با توجه به تجربه ای که براتون توضیح دادم من اضطراب شدید داشتم یا فوبیا؟

 آیا این ترس طبیعیه یا غیرعادی؟

اطلاعات تکمیلی

سن 15 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
شما نهایتا اون مسیر رو پایین اومدین ، پس تونستین .ترس هایی که ما انسانها ممکن تجربه های متفاوت داشته باشیم اما مهم اینه که قابل درمان هست و میشه باهاش کنار اومد.ترس در افراد مختلف میتونه از چیزهای مختلف وجود داشته باشه.