سلام و خسته نباشید و ممنون بابت وقتی که صرف پاسخگویی میکنید ما تقریبا یک ماه و نیم هست ک اقدامیم. الآن چندروزی هست احساس میکنم سمت چپ شکمم بعضی وقتها مثل نبض میزنه. آزمایش خون هم دادم ولی منفی بود. ب نظرتون دلیلش چی میتونه باشه؟ آیا نیازی به تکرار آزمایش هست؟ ببخشید یک سوال دیگه، من یه دختر چهارساله هم دارم، با توجه به چهار سال جلوگیری، ب نظرتون چند وقت طول میکشه تا بتونم دوباره باردار بشم؟
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اگر تاخیر داشته باشید ازمایش خون درست نشان می دهد.ربطی به زمان جلوگیری ندارد.