کرم مخصوص پوست های مختلط

سلام ببخشید پوست صورت من مختلط هستش میخواستم یه ضدآفتاب خوب بهم معرفی کنید صورت من در پیشانی و چانه جوش میزنه ولی در گونه ها حالت خشک داره ولی در چانه بعضی قسمت ها خشک و بعضی قسمت ها جوش میزنه من باید چیکار کنم؟ اصلا کلا بعضی مواقع صورتم چربه ولی بعضی موقع خشک .خواهش میکنم یه کرم ضد آفتاب و یا هر کرم دیگه ای که خودتون صلاح میدونید بهم معرفی کنید بخرم . وقتی کرم ضدآفتاب معمولی میزنم جوش میزنه صورتم و وقتی فاقد چربی میزنم خشک و پوسته پوسته میشه .

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور سلامت و زیبایی

سلام. اول باید فرم ضد آفتابی که انتخاب می کنید «اسپری»، ژل، محلول، لوسیون یا فلویید باشه،
به پوستتون سازگاری داشته باشه،
هزینه اش قابل تحمل باشه،
و در انتها شما به درستی و به وفور استفاده کنید.
ضد آفتاب ایزدین رو امتحان کنید.