بی قراری و شیر نخوردن نوزاد

سلام. نوزاد من سه ماهشه چند روزیه خیلی شیر کمتر میخوره مدام دهنش را حرکت میده مثل اینکه چیزی داره میمکه گاهی لب پایین و گاهی انگشتش را میمکه و آب دهنش زیاد شده بیشتر از قبل بی قراری میکنه علت چی میتونه باشه ؟ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شیر نخوردن خود می تواند سبب ضعف و بی حالی شود و عکس این حالت هم می تواند رخ دهد. پوزیشن شیردهی را عوض کنید، در مکانی مناسب و دمای مناسب شیر بدهید. اگر کماکان خوب شیر نمی خورد توسط پزشک معاینه شود.