سرفه ناشی از ریفلاکس

سلام. دختر من هفت ماه داره. از یک ماه قبل صبح که از خواب بیدار میشد سرفه میکرد بردم دکتر گفت خوبه چیزیش نیست. ادامه پیدا کرد. بردم یه متخصص دیگه گفت ریفلاکس داره دارو بهش داده ستیریزین و رانیتیدین بهش داد. الان ده روز گذشته اما هنوز سرفه میکنه خلط دار خسخس سینه و کیپ بودن بینی رو داره اما هنوز خوب نشده خیلی نگرانم چقدر طول میکشه تا سرفه هاش درمان بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

باسلام، معاينه برای تشخيص و شروع درمان و پيش بينی زمان بهبودی لازم است. درصورت وجود ريفلاكس درمان طولانی مدت لازم است.