شکایت برای گرفتن خسارت

25 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام چند روز پیش خواهر من میخواست بره دکتر شوهرش نبود که ببرتش بجاش داداشم بردش توی راه ماشین موتورش میسوزه والان شوهر خواهر من ادعای خسارت کرده از ما درصورتیکه ماشین به دلایل فنی که رسیدگی نشده سوخته بنظرتون شکایتش به کجا میرسه

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام
پیشنهاد می شود پرداخت خسارت را متقبل نشوید و منوط به طرح شکایت و اثبات قصور و محکومیت نمائید ، در این صورت ضمن دفاع تقاضای ارجاع امر به کارشناس نمائید تا ضمن بررسی کارشناسانه علت و مقصر حادثه مشخص گردد.
موفق باشید

تجربه شما

ممنون از پاسخ شما