سلام و خسته نباشبد به شما متخصص عزیز..‌من نوزاد پسرم چهار ماه و چهار روزش هست .شیرخشک بهش میدم.منتهی الان دوماهی میشه که بی رغبت میخوره و وزن هم کمتر از حالت عادی اضافه کرده...تو سه ماهگیش ۶۷۰۰ بود تو چهار ماهگی ۷۳۰۰، که بهداشت گفت کم اضافه کرده.من شیرخشک اپتامیل میدادم تا یک ماه و نیم...بعد اونو نخورد دکتر گفت نان بدم بهس...الان نهایت در طول شبانه روز ۷۰۰سی سی بخوره اونم با زور...هر چند مبگن زور نکنید اما اگه زور نکنم هب وزن نمیگیره.‌ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام مادر گرامی وزن در 6 ماهگی باید دو برابر وزن تولد باشه با توجه به وزن مناسب کودکتون اجباری در خوردن شیر نداشته باشید