لیزر روشن سازی تناسلی

سلام من ناحیه تناسلیم رنگ نسبتا تیره ای داره و چند وقت دیگه عروسیمه خیلی استرس دارم و از نامزدم خجالت میکشم راهی هست که پوست ناحیه تناسلی روشن کنه شنیدم نوعی لیزر هست که کمک میکنه به این کار و برای انجامش باید به پزشک زنان مراجعه کنم لطفا راهنمایی کامل بکنید که چکار کنم ضمن این که قصد دارم برای لیزر مو زائد هم اقدام کنم بگید که اول با کدوم شروع کنم سفید سازی یا مو زدائی ضمنا من pco هستم با سیکل ماهانه ۳۵ روزه که به طور طبیعی پریود میشم ولی به صلاح دید دکترم دوفاستون هم مصرف میکنم تا ۲۸ روز یکبار پریود بشم متظورم اینه یک اختلال هورمونی هم  دارم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ شغل دانشجو دکتری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام ، باتوجه به اینکه لیزر موی زاید میخواهید انجام دهید ،وهمین لیزر پوستتان رازوشنتر میکند لذا ابتدا همین کاررا بکنید وبا یک تیر دونشان بزنید ، همزمان از کرمهای روشن کننده کشال ران مانند سروینا روزی دوبار استفاده کنید واقلا نگران نباشید ،اصولا پوست نواحی ژنیتال دراغلب افراد تیره تراست واین نه تنها نگران کننده نیست بلکه کاملا طبیعیست