همسرم نسبت بهم سرد شده

سلام من یک ساله اومدم خونه خودم  با همسرم دوست بودیم وازدواج کردیم تو عقدم مشکلات خیلی داشتم چون همسرم خیلی ادم بددلیه وبعد ازاینکه عقدم کرد اینطوری شد من تو دوران عقدم خیلی عذاب کشیدم حتی نمیزاشت تا خونه خواهرم برم هنوزم همین جوریه به درو دیوار شک داشت با تمام این مشکلات بازم تحمل کردم بازم صبر کردم چون انتخاب خودم بود الان مثل اون موقع ها دعوا نمیکنیم یکم ازبد دلیاش کم شده ولی احساس میکنم نسبت بهم سرد شده یک کلمه حرف عاشقانه بهم نمیزنع من هرچی بهش حرف عاشقانه میزنم بغلش میکنم عکس العملی نشون نمیده

بهم پیام عاشقانه نمیده مبگه همش دارم میبینمت چرا پیام بدم بهش میگم دوستت دارم جوابمو نمیده رابطه جنسی زیاد داریم میاد طرفم منم نه نمیگم ولی تو دوران عقد لااقل حرف عاشقانه میزد بهم دلم سرد شده حس عشق تو وجودم مرده. دلم میخواد پیشم باشه با این حرفا بهم دل گرمی بده همش پیش دوستاشه هرچی اونا بگن گوش میده ولی من بگم نه اگه من پیشنهاد بیرون رفتن ندم اون بهم نمیگه بیا ببرمت بیرون جز خونه مامانمو مامانش جایی نمیزاره برم

خیلی کم تو خونه میمونه حس میکنم دلش نمیخواد من باشم حس غریبی میکنم تو این خونه ازیه طرف حامله ام نمیشم  احساس تنهایی میکنم دلش نمیخواد بامن وقت بگذرونه دوستاش که زنگ میزنن میگه جان منکه زنگ میزنم میگه(ها) حتی سلام نمیکنه برا زندگیمون چیزی کم نمیزاره همه چی میخره ولی برای منم وقت نمی زاره کارشم جوریه که کلی وقت آزاد داره خیلی دلم گرفته تو این خونه احساس تنهایی میکنم دلم میخواد برم یه جایی که نباشم که منو نبینه😢😢😢😢

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و زوج درمانگر

سلام خدمت شما دوست عزیز

درسالهای ابتدایی زندگی مشترک به دلیل شناخت ناکافی ومسولیتهای ونقشهای جدیدی که بر عهده گرفته ایم(همسر- عروس- داماد و...) مشکلات زیاد به چشم میخورد هنوز نتوانسته ایم به خوبی با نقشهای جدید سازگار شویم .شما وهمسرتان هم به همین صورت هنوز زبان عشق یکدیگر را به خوبی نشناخته اید مهارتهای ارتباطی وگفتگو را به خوبی نیاموخته اید .سعی کنید به ویژگیهای خودتان وهمسرتان وتفاوتهایی که با هم دارید بیشتر دقت کنید زمانهایی را برای گفتگو درباره خواسته ها وانتظاراتی که از هم دارید انتخاب کنید وبدون تنش وموضع گیری حرفای طرف مقابلتان را بشنوید تا همسر شما هم همین کار را انجام دهد خواسته های همسرتان را بشنوید وآنهایی که منطقی ست ومیتوانید برایش براورده کنید را انجام دهید وقتی شما یک قدم جلو بروید مطمین باشید همسرتان هم به سمت شما قدم بر میدارد.بهتر است سعی کنیم تغییر را از خودمان آغاز کنیم سعی کنید صبور باشید ومهارات حل مسیله را هم خودتان وهم شوهرتان آموزش ببینید به هر حال زندگی مشترک نیاز به آگاهیهای زیادی دارد
موفق وموید باشید