ایست قلبی و توقف رشد جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 79 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام و روز بخیر من در هفنه 11 بارداری متوجه شدم که جنین بعد از صدای ضربان قلب د رهفنه هفت و 3 روز دقیقا سه روز دیگر بیشتر رشد نکرده و دچار ایست قلبی شده.میخواستم ازتون خواهش کنم که راهنمایی بفرمایید که برای دفعه بعد باید چه فاکتورهایی بطور کامل بررسی بشود؟ با سپاس فراوان

اطلاعات تکمیلی

سن 47 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

معمولا لازم است پس از ٢ يا ٣ بار بروز اين حادته بررسي هاي لازم انجام شود ولي با توجه به سن تان توصيه ميشود قبل از اقدام به بارداري بعدي جهت بررسي هاي لازم مراجعه كنيد .

تجربه شما

با تشکر از شما