لکه بینی قهوه ای

سلام.من باید 27تیر طبق تاریخ قبلیم پریود میشدم.10مرداد لکه بینی داشتم ولی تیره نبود تقریبا قرمز بود.این لکه بینی ها تا 19مرداد طول کشید.تا دوروز کاملا مثل پریود درد داشتم و خونریزیم  زیاد بود.21مرداد با درد خیلی زیاد و غیر قابل تحمل اول یه لخته ازم دفع شد که تیره بود و حدودا اندازه دو بند انگشت بود.بعد از اون یه چیز گوشتی مانند همراه با خون شبیه بادکنکی که باد نشده به اندازه یه گردو ازم خارج شد.درد خیلی زیادی داشت و فشارم بشدت افت کرد.بعد از اون دردم کم شد و خونریزی نداشتم چند روز لکه بینی های قهوه ای کم داشتم.من حتی یک درصد فکر نمیکردم که ممکنه باردار باشم.میخواستم بدونم با این چیزایی که اتفاق افتاده اون چیزی که دفع کردم جنین بوده؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام عزيزم ، براي تشخيص اينكه موارد  دفعي  از شما ماحصل بارداري بوده يا نه حتما نياز به سونو، آزمايش تست بتا و بررسي آن مورد دفعي هست و همينطوري بر مبنا شواهد اعلام  شده تشخيص غير ممكن ميباشد. كست يكي از مواردي است كه ميتواند با ماحصل بارداري اشتباه شود كه بقايايي است  كه در تخمدان باقيمانده و بعد با خونريزي دفع ميشود.