سلام

پسرم ٤ ماهش هست و رفلكس داره شير خوب نميخوره و از سه ماهگی تا چهار ماهگی فقط ٢٠٠ گرم وزن اضافه كرده دكتر بهش امپرازول ٢٠ هر روز نصف محتويات يک كپسول رو داد

الان دو روزه كه دارم طبق همون دستور بهش دارو رو ميدم

امروز عصر زير چشم چپش ورم كرده طوری كه كاملا محسوسه

ممكنه عوارض اين دارو باشه؟

البته يكی از عروسكهايی كه به دسته كريرش آويزون بود كنده بود و بازی ميكرد باهاش يه تيكه هايی پلاستيک سفت داره ممكنه اون خورده باشه به چشمش؟

هيچ قرمزی يا جای گزش حشره هم نيست

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٩ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
به نظر نمی رسد ارتباطی با امپرازول داشته باشد. ولی از آنجایی که چشم عضو حساسی است جهت معاینه به پزشک مراجعه کنید.