طلاق و گرفتن مهریه

126 بازدید 1 تبادل تجربه

شوهرم دست بزن داره کتکم میزنه یک ماهه زیر یه سقفیم تا حالا دوبار کتکم زده انگار افسرده است محبت نمیکنه تو رابطه زناشویی خشک خشکه اصلا خوشم نمیاد چه طوری طلاق بگیرم مراحل طلاق رو بگید مهریه ام رو میتونم بگیرم؟ دیگه نمیخوام برگردم پیشش الان اومدم مسافرت با پدرم و مادرم خودش گفت برو ولی شش روزه که اینجام نه زنگی نه پیامی انگار نه انگار. یک بارم عقد کرده جدا شده تو این یک ماه اصلا محبت نکرده بهم سه ماهم عقد بودیم

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل کنکور دادم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

باسلام
در ابتدا شما بهتر است ترك منزل نكنيد چرا كه همسرتون ميتوانند اقدام به طرح دعواي عدم تمكين كنند
در خصوص طلاق بااثبات سوء رفتار ايشان و مراجعه به پزشكي قانوني درصورت ضرب و شتم جنابعالي ميتوانيد براي طلاق اقدام كنيد و مهريه در جاي خود باقي است.

تجربه شما

اگ من اول شکایت کنم بعد برم خونه پدرم باز میتونه عدم تمکین بزنه؟ درصورتی که من میتونم بگم امنیت جانی ندارم تو خونش؟