تاثیر طلاق بر فرزند پسر

با سلام خدمت مشاور محترم. یک پسر 2 سال و 9 ماهه دارم و مدت 8 ماهه که درگیر کارای طلاق هستم تو این مدت همسرم هر چند وقت یه بار که مدتش هم معلوم نیست میاد و پسرم رو با خودش میبره گاهی ماهی یه بار یا دو هفته یه بار شایدم دو ماهی یه بار ...هر دفعه هم که دنبال پسرم میاد چند روز پیش خودش نگهش میداره میخواستم ببینم آیا این کار اثر روانی خیلی بدی روی پسرم میزاره؟؟چون هر وقت میبرتش تا چند روز پسرم بهانه میگیره و سراغ پدرش رو میگیره حتی گاهی اسم دوست دختر پدرش رو هم میاره چون با پدرش یه جا زندگی میکنن در اینجور مواقع من چه واکنشی نشون بدم نسبت به سوالات پسرم؟؟چند بار هم به شوهرم گفتم هفته یه روز رو مشخص کنه و 24 ساعت بچه رو ببره بعد برگردونه ولی قبول نمیکنه و هر ساعتی دلش بخواد میبره و هر موقع دلش میخواد برمیگردونه ممنون از وقتی که میزارین

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام

مطمئنن اين دوران برای فرزند شما اضطراب آور است چرا كه فرزند شما هيچ دركی از طلاق ندارد ، بهتر است به همراه همسرتان نزد رواشناس برويد تا به شما كمک كند راهنمايی های لازم را جهت كاهش آسيب هايی كه ممكن است كودک ببيند (از جمله تعيين زمانهايی برای بازی هم با هردوی شما و هم به تنهايی)به شما بدهد چرا كه راهكارهايی شما به تنهايی كافی نيست و به واسطه روابط پر تنشی كه ميان هردوی شما حاكم است هر نظری با مقاومت مواجه خواهد شد.