خارش شدید واژن

سلام خسته نباشین من بعد از عادت ماهانه ام دچار خارش شدید شدم با سرکه و ژل شستشو شستم یکم بهتر شدم ولی ناحیه ورودی واژنم خیلی یهو میخاره چه کنم الانم مسافرم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
شستشو با سرکه فقط در موارد عفونت خفیف قارچی میتونه کمک کننده باشه و در سایر عفونتها ممکنه التهاب  و عفونت رو تشدید کنه
فعلا با ژل بهداشتی بانوان مرتب شستشو انجام بدید و لباس زیر نخی چند بار در روز تعویض بشه و نزدیکی نداشته باشید تا در اسرع وقت جهت تشخیص به ماما یا پزشک زنان مراجعه کنید