سرماخوردگی مداوم

سلام و خسته نباشید

من و پسر ۱۴ماهه‌ام در کل سال سرماخوردگی مداوم داریم . دکتر بردمش از ۴ماهگی شربت زینک داد برای بالا بردن ایمنی روزی ۲سی‌سی بهش میدم ، بهداشت و رعایت می‌کنیم دست هامون رو مرتب میشوریم اگه خودم احساس گلو درد کنم فوری ماسک میزنم جوشونده‌ی مخصوص سرماخوردگی به اضافه‌ی زنجبیل دم میکنم و با آبلیمو و عسل میخورم و به پسرمم میدم . داروهایی که دکتر میده مرتب و تا پایان دوره استفاده می‌کنیم با تمام این اوصاف فقط دو یا سه روز خوب میشیم و بعد سه روز دوباره سرما میخوریم، واقعا دیگه حس ناتوانی گرفتم مقابل این مرض سرماخوردگی و کابوسم شده لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه‌دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک عمومی

باسلام .،شما دچار علایم الرژی  هستید وسرمانمیخورید ، الرژی وحساسیت میتواند با عواملی از قبیل خوراکیها ویا استنشاقیها عود کند ، مثلا باد خنک کننده ها مثل سپلیت میتواند باعث الرژی شود ، یا گروخاک مخفی در پرده ها یا فرشها وموکتها ، خلاصه علت این الرژی باید پیدا شود ، معمولا ژنتیک درعود علایم الرژی بسیار موثر است ، شما میتوانید از قرصهای ضدالرژی مثل نیو تادین استفاده کنید .