کرم دور چشم

سلام من مدتی است برای چروک دور چشمم از کرم ضد چروک استفاده میکنم آیا الان که باردارم میتونم استفاده کنم یا ضرر داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زیبایی الارو

سلام عزیزم
استفاده از کرم دور چشم در دوران بارداری مشکلی نداره.
برای مراقبت بیشتر از دور چشم بهتره به صورت مرتب از کرم دور چشم صبح و شب استفاده کنین. حتما" وقتی با آفتاب مواجه می شین از عینک با فریم بزرگ و تیره استفاده کنین
برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
https://ellaro.ir/product/%da%a9%d8%b1%d9%85-%d8%b6%d8%af-%da%86%d8%b1%d9%88%da%a9-%d8%af%d9%88%d8%b1-%da%86%d8%b4%d9%85-%d8%a8%d8%a7%d8%ae%d8%a7%d8%b5%db%8c%d8%aa-%d9%84%db%8c%d9%81%d8%aa%db%8c%d9%86%da%af/