سلام و عرض ادب. پسر چهار ساله ای دارم که بسیار به من وابسته هست. رابطه اجتماعیش بسیار ضعیفه. وقتی تو جمع هست بسیار کج خلق میشه و زیاد داد و بیداد میکنه. وارد بازی با کسی نمیشه. اگر کسی سوالی ازش بپرسه اخم میکنه و داد میزنه ساکت

باید چیکار کنم. باهاش بازی هم زیاد انجام میدم. میگم بریم مهد بچه ها بازی میکنی کاردستی درس میکنی میگه نه خودمون دو تا میتونیم مهد دوست ندارم

مسئله دیگه اکثرا ازم میپرسن زیاد کتکش میزنی عصبیه

در حالی که اینجور نیست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز

حتما نبايد شما فرزندتان را كتک زده باشيد تا اين رفتار را انجام دهد.

از توضيحات شما مشخص است كه فرزندتان وابستگی و ترس زيادی از جدا شدن دارد و همين سبب بروز  برخی رفتارها شده است.

پيشنهاد ميكنم از كلاسهای مادر و كودک استفاده كنيد تا كودكتان كنار شما در جمع بچه ها قرار بگيرد و احساس امنيت داشته باشد و بتواند به جمع های مختلف اعتماد كند و يا اينكه در پارک در قسمت بازی كودكان كنارش باشيد ولی با او همبازی نشويد؛ مطمئنا در ابتدا مقاومت زيادی نشان خواهد داد و شايد حتی بازی نكند اما مهم مداومت شماست كه خسته نشويد و به انجام اين روشها ادامه دهيد تا تغيير رفتار اتفاق بيفتد و با كوچكترين تغييری او را تشويق كنيد(كلامی يا مادی)

و بعد از اين مراحل كم كم او را به مهد برده و با زمان های كوتاه(از ١٠ دقيقه) شروع كنيد تا مراحل جذب كم كم اتفاق بيفتد.