تب کودک 11 ماهه

با سلام. پسر ۱۱ ماهه من روز سه شنبه تب کرد یک دفعه بی دلیل همون روز تبش با هیچی نه پروفن نه استامینوفن کنترل نمیشد با شیاف بعد ۴۵ دقیقه پایین اومد تبش. تبش هم همش ۳۹ یا۴۰ یا ۴۱ درجه بود. روز بعدش کمتر شد تبش و روز پنج شنبه قطع شد تا اینکه دو شب پیش فکر کنم روز شنبه بود که باز تب خفیف کرد یعنی ۳۶ و نیم که با نیم اضافه میشه ۳۷ تبش. بعد استامینوفن میدادم تا ۷ یا ۸ ساعت خوب بود و باز سرش داغ میشد فقط. دستا و پاهاش خنک بودن. حالا امروز که دوشنبه هست متوجه دونه های قرمز کوچولویی رو بدنش و دست و پاهاش و کمرش شدم. الان یک هفته میشه دقیقا که تب میکنه البته به غیر از روز اول بقیه روزا تب خفیف میکنه. قبلا ۱۴روز تب کرد دوبار آزمایش خون داد اصلا عفونت نشون نداد. این بار هم من خودم الکی سفکسیم خریدم و بهش میدم تو رو خدا بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

با سلام با توجه به شرح حال شما تشخیص هایی مطرح میشود که حتما نیاز به معاینه مستقیم توسط متخصص دارد و دادن سفکسیم هیچ ارتباطی با مشکل کودکتان نداشته است و توصیه به ویزیت متخصص می کنم