سلام من جنین 19 هفتمو بخاطر سندروم داون از دست دادم الان 6 ماه میگذره از سقطم عدد nt3/35 بود آمینوسنتزم مثبت شد بطور طبیعی سقط کردم بارداری اولم بود جنین پسر بود من میخوام بازم اقدام کنم چقد امکان داره جنین بعدی هم این مشکل رو داشته باشه ؟(سنم 21 شوهرمم28 گروه خونی هردومونم A+ هیچ کدومم تو آشناها یا فامیل کسی که این بیماری رو داشته باشه نداریم)

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام اگر ازدواجتون فاميلي نيست معمولا حاملگي بعدي نرمال است،،، فقط زودتر اقدام كنيد ( تا٦ ماه بعد ازسقط)،،، ازاينستاي من ديدن فرماييد