ترشحات واژن

سلام .من سه ماهه بچه دار شدم بخیه هام باز و خودشون جوش خوردند.دکتر رفتم گفت گوشت اضافه آورده  و موپیروسین داد و چون سینه ام هم یه تورم داشت بهم کلاریترومایسین داد.و فلوکنازول .بعد از مصرف داروهام ترشحات واژن زرد و بدبو  و چسبناک و زیاد هستند ولی خارش و سوزش ندارم نمیدونم آیا  از داخل هستش یا از گوشت اضافه میتونه باشه میتونید راهنمایی کنید.

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
حتما نیاز به معاینه هست ولی اگر زایمان طبیعی بوده تابحال محل بخیه ها ترمیم شده پس احتمال زیاد دچار عفونت واژینال هستید