تشکیل قلب

سلام خسته نباشید

ببخشید من پارسال مرداد برای بار اول باردار شدم که هفته ۸ بخاطر تشکیل نشدن قلب و رشد ۶ هفته ای جنین مجبور به سقط شدم...بعد از تقریبا یکسال الان باردار شدم و ۳هفته دارم،از بعد از سقطم هم زیاد اسید فولیک خوردم و همچنان دارم ادامه میدم بعلاوه ویتامین E و چنددوره ای هم pregnacare conception مصرف کردم ,مشکلی که هست اینه که میترسم باز ایندفعه هم قلبش تشکیل نشه و بغیر از خرما روزی دوعدد و ۸ عدد بادوم و سویق گندم و جو چی میتونم بخورم که کمک کنه به تشکیل قلبش و اون اتفاق باز تکرار نشه؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز تشکیل شدن قلب جنین ربطی به تغذیه شما ندارد و این مسئله ژنتیکی است در سه ماهه اول قرص اسید فولیک یک میلی گرمی استفاده کنید نیازی به مصرف ویتامین ای و یا مولتی ویتامین نیست موفق باشید.