لک سفید روی صورت کودک

سلام دخترم ۳سالشه روی صورتش از نوزادیش یه لک سفید هست انگار بزرگتر شده تو را خدا راهنمایی کنید این لک چیه این پیسی که میگن چیه خطرناکه کل صورتش رو نگیره خیلی نگرانم متخصص پوست تو تهران بهم معرفی کنید هر جا رفتم نفهمیدن چیه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳ جنسیت زن شغل . وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

کارشناس کلینیک

کاربر گرامی سلام.

در صفحه اصلی کلینیک نی نی سایت، بخش ساختمان پزشکان و مشاوران، پروفایل کارشناسان و متخصصین ما وجود دارد. وارد پروفایل کارشناس مورد نیاز شوید و از راه های ارتباطی، برای معاینه حضوری اقدام کنید. سپاس