سلام پسری ۲۸ ساله که از زنی مطلقه  ویروس hpv بهش منتقل شده و بیماری زگیل تناسلی داره و اون خانوم مطلقه سرطان گرفته

ایا این پسر ویروس از نوع پر خطره؟

و اینکه این پسر دیگه نمیتونه ازدواج کنه؟ منظورم اینه انتقال بیماریش به شریک جنسیش صد در صدیه؟ و اگر ازدواج کنه خانومش دچار سرطان دهانه رحم میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مردمبتلابه ویروس به متخصص ارولوژی یاپوست مراجعه کندونمونه ازنظرنوع ویروس بدهد.
اگرویروس پرخطرراداشته باشد،میتوانددررابطه منتقل کند.
وخانمی که قراراست بااورابطه داشته باشد،واکسن بزندتامحافظت ایجادشود