بی قراری کودک شیرخوار

 سلام. دخترم ۶/۵ ماه داره و مدتیه بد خواب شده شب تا صبح بارها بیدار میشه و با چشم بسته گریه میکنه و جیغ میزنه و با خوردن شیر آروم میشه و دوباره بخواب میره. در طی روز هم خیلی جیغ میزنه مخصوصا اگر در محیط شلوغ قرار بگیره.

آیا این رفتارها ریشه جسمی داره یا به روحیاتش بستگی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
سعی کنید کودک را زیاد در آغوش بگیرید و محبت و نوازش کنید. شب ها وقتی بیدار می شود بلافاصله واکنش نشان ندهید. بسیاری از کودکان خودشان مجدد می خوابند ولی اگر گریه ادامه دار بود در آغوش بگیرید و شیر بدهید.