رژیم چاقی

47 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من قدم 167 و وزنم 51 چیکار کنم چاق بشم اشتهام هم عالیه اما چاق نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

سلام دوست عزیز،
تیپ بدنی شما ا‌کتومورف هست ، یعنی دیر وزن اضافه می کنید.
دوتا دلیل میتونه داشته باشه. اول ژنتیک، دوم اختلال در عملکرد غدد درون ریز مثل تیرویید.
اگر مورد ژنتیکی ندارید، به متخصص داخلی مراجعه کنید و از عملکرد صحیح غدد داخلی مطمءن بشید.
 انجام تمرینات مقاومتی زیر نظر مربی متخصص و تغذیه صحیح زیر نظر متخصص تغذیه و قطعا بهتون گمک میکنه نسخه بهتری از خودتون بسازین.

تجربه شما

ممنون که پاسخگوی سوالات هستید .بله من کم کاری تیرویید دارم ولی همه میگن کسی که کم کاری داره چاق میشه ولی برای من برعکسه من لاغرم