عصبی شدن پسرم

 سلام. پسر ده سالشه چند روزه شدیدا از من و پدرش بدش میاد و اذیتمون میکنه و خیلی جیغ میکشه و با کوچکترین حرفی از کوره در میره دلیلشو نمیدونیم

در ضمن پسرم خیلی خیلی به کنار هم قرار گرفتن من و پدرم و محبتی که همسرم بهم بکنه مثل بغل یا بوس و حساسه ما باید چیکار کنیم آیا اینکارا رو جلوش انجام ندیم و رابطه احساسی نداشته باشیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 35 جنسیت زن شغل حسابدار شرکت وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
 لطفا بررسی کنید ببینید آیا به تازگی در مدرسه یا خانه از طریق موبایل یا طرق دیگر درباره رابطه جنسی بزرگسالان چیزی دیده یا شنیده .آیا رابطه جنسی شما و پدرش را دیده یا خیر

هر گونه رفتارهایی که جنبه جنسی داشته باشد در حضور بچه نباید انجام بگیرد اما رفتارهای عاطفی مثل بغل کردن و ابراز علاقه ایرادی ندارد
 به نظر میرسد برای بررسی دقیق تر نیاز به مراجعه به یک روان شناس دارید
موفق باشید