خونریزی های پی در پی در دوران شیردهی

با سلام

حدود ۹ ماهه که فرزند دومم را به دنیا آوردم به روش سزارین

از ابتدا نوزادم را هم با شیر خودم و هم شیر خشک تغذیه کردم. تا ۴۰ روز خونریزی بعد از زایمان داشتم، بعد از آن تا حدود ۶ ماهگی فرزندم پریود نشدم. پریود دومم تقریبا منظم بود ولی بعد از آن نامنظم و در فواصل بین دو پریود هم بعضی روزها لکه بینی و بعضی روزها حتی خونریزی خفیف دارم.

سونو واژینال شدم، گفتند رحم و تخمدان طبیعی است و فقط به دلیل خونریزی دیواره رحم نازک شده

سوالم این است که آیا واقعا این خونریزی ها و لکه بینی های پی در پی طبیعی و به خاطر شیردهی است؟ حدود ۵ ماه پیش نیز تست پاپ اسمیر دادم و نرمال بود

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز در دوران شیردهی به علت تغییرات هورمونی این مسئله طبیعی است اما اگر تا پایان ۶ ماهگی کودک خود مشکلتان برطرف نشد می توانید تحت نظر پزشک دارو مصرف کنید موفق باشید.