کمردرد در بارداری و ترشح سبز رنگ

سلام خسته نباشید من 23 سالمه 15 هفته 1 روزه که باردارم بارداری اولم هست 3 روزه که درد کمر و شکم دارم که بیشتر وقتا با ماساژ رفع میشه بعضی وقتا به پهلوی راست و چپم میزنه بیشتر به پلوی چپ میزنه از ماه دوم بارداریم تا 3 ماهگی 3 4 بار ترشحات صورتی داشتم که سونو که رفتم هیچ مشکلی نداشتم بعضی وقتا ترشحالت زرد و سبز دارم البته بیشتر وقتا بی رنگ میشه کمکم کنید دکترم در دسترس نیست

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
عفونت واژینال دارید که حتما باید جهت درمان به پزشک مراجعه کنید