نگه داشتن روابط دوستی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 110 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من یه اخلاق بدی دارم ولی نمیدونم باید چطور ترکش کنم. وقتی با کسی دوست میشم (دختر) معمولا بعد یک مدت که از دوستیمون میگذره متوجه یک خصلت بدش میشم و خیلی ازش زده میشم. به طوریکه واقعا دیگه دوست ندارم باهاش حرف بزنم گرچه به ظاهر بهش نشون نمیدم ولی درباطن واقعا از چشمم میوفته. با اینکه دوست زیاد دارم ولی بازم حس میکنم اونیکه مد نظرمه هنوز پیدا نکردم. من تو این وضعیت نگران آیندمم. همش با خودم میگم که وقتی نمیتونم از بین همجنس خودم کسی رو واسه دوستی واقعی انتخاب کنم پس چطور باید با یک پسر ازدواج کنم؟ خیلی این ذهنیت اذیتم میکنه. ممنون میشم کمکم کنید. البته قبلا خیلی شکاک بودم ولی الآن به شک خودم اهمیت نمیدم معمولا ولی باز وقتی یک مدت میگذره متوجه میشم شک من درست بوده نسبت به طرف مقابل. تو این شرایط باید چکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام، ممنون از اینکه به ما اعتماد کردید و پرسشتون رو مطرح کردید.
همونطور که میدونیم بین افکار، احساسات، باورها و رفتار ما رابطه وجود داره، به این صورت که ما در مورد آدمها، رفتارها و روابط، باورهایی داریم و معمولا پایه ی این باورها از بچگی درون ما شکل میگیره و ممکنه ذهن ما مواردی که باور مارو تایید میکنه بیشتر در نظر بگیره تا مواردی که باور مارو رد میکنه. بر همین اساس ما در مورد آدمها، رفتارها و روابط فکر میکنیم و ممکنه این افکار نگران کننده باشه. بر همین اساس دست به اقداماتی میزنیم که ممکنه خود این اقدامات هم برای ما ناخوشایند باشه. به عنوان مثال اگر این باور در من شکل گرفته باشه که آدمها خیلی قابل اعتماد نیستن نتیجتا وقتی با کسی وارد ارتباط دوستانه میشم ممکنه روی کارهایی که میکنن حساس باشم و به محض اینکه کار نامناسبی ازشون ببینم احساس نگرانی کنم و این فکر به ذهنم برسه که این آدم مناسب ارتباط با من نیست و براساس همین فکر ارتباطمو محدود یا قطع کنم. البته این فقط یک مثال هست و ممکنه در مورد شما اصلا اینطور نباشه اما بر همین اساس میتونیم اطلاعات بیشتر و بهتری در مورد خودمون بدست بیاریم. یکی از راه کارهای روانشناسان اثرگذاری روی همین چرخست. بهترین کاری که میتونید انجام بدید اینه که برای این موضوع به یک روانشناس مراجعه کنید و با کمک روانشناس این موضوعو مورد تجزیه و تحلیل قرار بدید و راهکارهای مناسبو پیدا کنید.

تجربه شما

ممنونم بابت توضیحاتتون

@78حنا

خواهش میکنم