ترشح تخمک گذاری

سلام خسته نباشید. من پلی کیستیکم و پریودم تقریبا ۳۰ ۳۵ روزست

این ماه من لتروزول خوردم و یه دونه سینال اف زدم روز دهم پریودم هرطرف ۴تا فولیکول داشتم .بزرگترینشون دوتا ۱۵روز در روز دهم سیکلم

و دیگه سونو نشدم تا روز دوازدهم دوتا آمپول آزاد سازی زدم ..و روز چهارده آی  یو آی  شدم .و الان روز ۱۷ سیکلم هستم هنوز ترشح تخمک گذاری ندیدم ..بنظرتون من تخمک گذاری کردم؟ امکانش هست از الان به بعد داشته باشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر بود انقدر زود برای شما سونوگرافی درخواست نمی شد زیرا با توجه به سیکل های قاعدگی شما حوالی روز ۱۸ تا ۲۱ سیکل قاعدگی تخمک گذاری دارید بهتر بود بین روز ۱۲ تا ۱۴ سیکل قاعدگی سونوگرافی انجام می شد در هر صورت جای نگرانی وجود ندارد اگر ترشحات سفید  کش دار تخمک گذاری داشتید می توانید طبیعی نیز برای بارداری اقدام کنید  نگران نباشید باید صبر کنید تا زمان پریود شما فرا برسد اگر تاخیر در پریود خود داشتید آن وقت  تست بارداری انجام بدهید تا وضعیت شما مشخص شود موفق باشید