سلام خواهش میکنم هر چه زود تر جواب بدین من23سالمه 2ساله که برای بارداری تو اقدامم اما نشده و اینکه ایندفعه پریودیم یا جوریه خونریزیم مثل قبله اما سمت راست دلم درد میکنه و مدام این درد هست قطع نمیشه الان دو روزه. قبل پریود هم درد سینه کمی داشتم نشونه چی هست این؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز اگر دل درد شما مداوم است برای اطمینان می توانید سونوگرافی انجام بدهید درد سینه در زمان پیش از قاعدگی به علت تغییرات هورمونی  طبیعی است و جای نگرانی ندارد موفق باشید