سلام خسته نباشید من یکم فولیکولام ضعیف اند .ماه پیش دکتر لتروزول داد فولی شد ۱۹ ولی نشد با ۷روز تاخیر و یه لخته که روش انگار یک چیز سفید روش هست ازم اومد.این ماهم خوردم لترو از شب ۵ تا دهم روزی دوتا ولی 14 شده بود ۱۴چرا بنظرتون بااینکه لترو خوردم؟ فولیکولام رشد نکردن؟ درضمن اینم بگم که من تاحالا لکه نمیدیدم و پریود هام ۷روزه بود ولی ماه پیش روز ده ازم لکه اومدش. امکان داره زود رفته باشم سونو؟ کمکم کنید ممنونم ازتون.

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  شما به اینکه روز چندم سیکل قاعدگی خود سونوگرافی انجام داده اید اشاره ای نکرده اید یعنی  سایز فولیکول ۱۴ مربوط به روز چندم سیکل قاعدگی خود بوده است   موفق باشید.