باسلام، بچه جاریم ده سالشه، توشش سالگی موقع سنجش اول ابتدایی براش تشخیص بیش فعالی داده بودن و الان هم میگن کم توان ذهنی هم هس! پدر و مادرش فامیل هستن( پسردایی ، دخترعمه)- و هم اینکه موقع تولد گویا یرقان شدید داشتن- و هم اینکه گویا مادرش موقع بارداری دخانیات مصرف کردهه حال سوالم اینه آیا این بیماری ممکنه تو بچه ما هم ظاهر بشه؟ احتمالش چقدره؟ چ باید کرد؟ من الان هفت هفته باردارم با تشکر
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

مشاوره ژنتیک شاید کمک کند دخانیات یک علت اصلی برای بیش فعالی است.