کم تحرکی جنین

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 26 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام روز بخیر خانوم دکتر من الان ۳روز هستش جنینم کم تکون میخوره قبلانم اینطوری شدم یه روزایی خیلی خوبه و محکم لگد میزنه یه روزایی حرکاتش خیلی کنده و در حد نبض زیر دلم و در دهانه واژنم هست و خیلی پایینه انگار  نگرانم حسابی میوه شیر و سبزیجاتم مصرف میکنم اما باز هم فرقی نمیکنه لطفا بگید مشکلی هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

عزیزم قید نکردید در هفته چندم بارداری هستید
با اینحال حرکات جنین ریتم ثابت و مشخصی نداره و احساس ده حرکت طی دو ساعت کافیه.

تجربه شما

خانوم دکتر من هفته ۲۸ هستم، یه روزایی خیلی حرکاتش خوبه، فکر نمیکنم تو ۲ ساعت ۱۰ حرکت بشه، اگه هم باشه خیلی کم و آرومه