ریزش موی چرب

سلام

من خیلی موهام میریزه و اینکه اصلا حتی رنگ هم تا حالا نکردم موهامو کوتاه هم کردم ولی هیچ خب نشده.و اینکه شامپو مو شامپو بچه فیروز گرفتم یک ذره بهتر شده ولی نه هنوز کلی میریزه چه کنم ؟چه شامپویی بزنم و اینم بگم موهام خیلی چربه امروز حموم میرم فردا چربه .

پوستمم خیلی چربه طوری که قطره های چربی رو صورتم معلومه بیشتر رو بینی و گونه و چونه و حتی قفسه سینمم اینجوری میشه

لطفا راهکار بدید شرایط دکتر رفتن ندارم

ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

سعیده محو

سلام سر کار خانم وقت شما بخیر
اینکه جنس موهای شما چرب، مثل پوستیه که ذاتا چرب و مسلما بیشتر از حالت نرمال چربی رو روی پوست نشون میده
یه دلیل ریزش موهای شما میتونه همین چربی مو باشه و یکی هم شستن بیش از حد اون
ر حالت نرمال مو با شامپو فقط باید هفته ای دو الی سه بار شسته بشه بیشتر از اون به مو اسیب میزنه

روش های ضخیم سازی مو میتونه کمک کنه و شامپوهای کمپانی k1so برای موهای چرب رو بهتون پیشنهاد م