احتمال بارداری بدون دخول

سلام من ۱۹ سالمه و باکره ام ۲۶روز بعد از شروع پریودم با نامزدم رابطه بدون دخول داشتم و منی روی کمرم ریخته شد نامزدم میگه که داخل واژن نرفته اما من هنوز هم میترسم هیچ قرصی مصرف نکردم. الان ۴روزه از زمان پریودم گذشته و هنوز پریود نشدم آیا احتمال بارداری من وجود دارد لطفاً جواب بدید من هنوز نامزدم ونمیخام باردار باشم  استرس دارم

اطلاعات تکمیلی

سن 19 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

دوست عزیز اگر دخولی صورت نگرفته ومایع منی با واژن برخورد نکرده احتمال بارداری نیست . اگر پریود نشدید به پزشک  مراجعه کنید