سلام

میدونم که بارداری دوقلو عوارض زیادی داره ولی من و همسرم تصمیم جدی برای این کار گرفتیم. البته ما تا چند سال دیگه بچه نمیخوایم و میخوام تو این مدت خودم رو تقویت کنم. از طرفی تالاسمی مینور هم دارم(همسرم کم خونی نداره) آیا میتونم تا چندسال دیگه کم خونیم رو درمان کنم؟ BMI باید چند باشه؟

اینو بگم مادر بزرگم هم دوقلو داشته.

ممنون میشم مراقبت هایی که باید طی این چند سال انجام بدم بهم بگید.

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

اول اینکه همانطورکه خودتان گفتید بارداری دوقلوپرازعارضه است واصلاتوصیه نمیشودکه داروبرای این کاربگیرید.واگرمنظورازتقویت کردن  بدن ،خوداک بهتراست،این موردنقشی دردوقلویی ندارد.
ودوم اینکه ازالان نمیتوان گفت درچندسال آینده شرایط باروری شماوهمسرتان چگونه باشد!
تالاسمی مینور،یک کم خونی ارثی است که درمانی ندارد.یعنی فردمبتلابه تالاسمی مینور همیشه کم خونی دارد،چون ساخت گلبولهای قرمزدرمغزاستخوان مشکل دارد.