مشکلات در دوران نامزدی

سلام. من ۶ ماهه با یک نفر عقد کردم ولی مجبور بودم و آقایی رو ۴ سال دوست داشتم الان هر شب خوابشو نبینم و اذیت میشم قصدمونم ازدواج بود الان این آقایی که باهاش عقد کردم اذیتم میکنه دروغ میگه گل میکشه و دخالت خانوادش خیلی زیاده راهنماییم کنید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۹ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

ميتوان درک كرد چقدر شرايط برايتان آزار دهنده است .اما بايد بدانيد كه گاهی شرايط آن جور كه ميخوانيم نميشود وقتی شما عقد كرده فرد ديگری هستيد بهتر است سعی كنيد فرد قبلی و تمامی احساسات نسبت به ايشان را از بين ببريد زيرا تنها باعث آزار روحی و حال بد الان خود ميشود .الان شما موظف هستيد سرنوشت اين رابطه فعلی را مشخص كنيد اگر خانواده همسرتان دخالت ميكنند حد و حدود زندگی مشترک خودتان را مشخص كنيد .با همسرتان صحبت كنيد با آرامش بدون حس نفرت و خشم كه زندگی نياز به صداقت و يكرنگی دارد و اين دروغگويی باعث بی اعتمادی شما ميشود برای مصرف هر گونه مواد مخدر بهتر است با مشاور صحبت كنيد .