طریقه مصرف مکمل برای اقدام بارداری

سلام خدمت شما پزشک محترم

با توجه به اینکه, بنده پلی کیستیک هستم و اقدام ما از طریق iui است, ۴ مرحله انجام دادیم و آخرین بار بارداری صورت گرفت و در هفته پنجم به علت کم کاری تیرویید و بالا بودن d3 سقط شد, الان لتروزل میخورم و d3 در حال کنترله

بعد از ۶ ماه برای اقدام به بارداری مجدد,  داریم ویتامین میخوریم,

ویتامین E100 دوبار درهفته, هر دومون

ویتامین C 250 یک روز درمیان, هردومون

همسرم قرص well man روزی یک عدد

خودم سلنیوم روزی یک عدد

خودم امگا 3,6,9 روزی یک عدد

ید و فولیک  شبی یک عدد

زینک پلاس روزی ۱ عدد

D3  50000  هر ده روز یکبار

آمپول b12  becomplex ماهی یک عدد

با توجه به ویتامین d3 که تحت نظر پزشک مصرف میکنم مابقی رو تا چند وقت مجاز به مصرف  هستیم و مشکلی پیش نمیاد؟

مقدارهایی که میخوریم درسته؟

لطف بفرمایید اگر راهی هست برای موفقت بیشتر من و راهنمایی کنید, متشکرم

اطلاعات تکمیلی

سن 33 جنسیت زن شغل _ وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام همين داروها كافيست ،،، فقط كم كاری تيروييد را درمان كنيد و مراقب باشيد ويتامينD ازحد مجاز بالاتر نرود،،،