چه زمانی آزمایش خون بدم؟

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 62 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. من روز ۱۷ تیر لکه دیدم ولی پریودم از بامداد ۱۸ تیر شروع شد. بعد با کیت تخمک گذاری روز ۳۱ تیر دو خط پررنگ شد که شبش اقدام داشتم. فرداش هم خط دوم کمرنگ شد باز شبش اقدام داشتم. بعد روز هشتم و نهم مرداد لکه بینی خیلی کم در حد چند نقطه داشتم. اگر امروز آزمایش بدم باردار بودن یا نبودنم رو نشون میده؟ به دلایلی برام مهمه که هرچه زودتر بفهمم باردارم یا نه؟

خیلی ممنون از وقتی که میگذارید برای جواب دادن به سوالم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

ما معمولا به خانم هایی که سیکل قاعدگی منظمی دارند و به موقع دچار عادت ماهانه می شوند توصیه می کنیم اگر می خواهند بدانند که باردار هستند یا نه بعد از اینکه زمان مقرر پریودشان گذشت و خونریزی اتفاق نیفتاد آزمایش بدهند. حالا این آزمایش می تواند آزمایش خون یا بارداری باشد.

تجربه شما

چرا جواب نمیدید؟!!!!! من منتظرم لطفا جواب بدید