دنبال کردن گذشته همسر در فضای مجازی

 سلام. من خودآزاری دارم. یکسره میرم اینستاگرام دختری که عاشق نامزدمه و نامزدم یک مدت باهاش در ارتباط بوده منظورم ارتباط دوستی نیستا صحبت های معمولی. میرم عکسهای دختره رو نگاه میکنم جدیدا دارم سعی میکنم با یه پیج فیک در اینستا بهش نزدیک بشم نمیدونم هدفم چیه؟

خودمو اذیت میکنم همش تو فکرشم همش با نامزدم با سردی برخورد میکنم حوصله هیچ کاری رو ندارم به خودمم اهمیت نمیدم حوصله خودم خانواده ام نامزدم زندگیم هیچ چیز رو ندارم.چیکار کنم که انقدر تو فکرش نباشم وقتی که فکرش میاد در ذهنم چیکار کنم که از فکرش دربیام؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل حسابدار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام خدمت شما بانوی عزیز
دوست من، ذهن مقایسه گر شما رو به سوی افسردگی و نادیده گرفتن جنبه های مثبت خودتون و ارتباطتون پیش میبره و باعث میشه افکار منفی و بدگمانی ر ذهن شما تقویت بشه. سعی کنید خودتون رو با خودتون رو در رو کنید و ببینید علت اینکه در جستجوی مقایسه رقیبی با خودتون هستید چه هست؟ و این کار چه سود و چه ضررهای برای رابطه شما داره
دسترسی هاتون رو به صفحه اون شخص مختل کنید و سعی کنید که در برابر وسوسه جستجوی پروفایل ایشون مقاومت کنید
کیفیت ارتباطتون رو با همسرتون بررسی و تقویت کنید و چنانچه ضعفی در ارتباطتون میبینید سعی کنید علت و راه حل رو در درون خود رابطه و توسط خودتون و همسرتون پیدا کنید نه در بیرون از رابطه. به هر میزانی که ارتباط صمیمانه تری رو با همسرتون تجربه کنید از میل شما به جستجو گری در بیرون از رابطه کاسته خواهد شد. موفق باشید