حساسیت به شیرخشک کودک

با سلام. پسر چهار ماهه من از حدود سه ماهگی اسهال داره به صورت آبکی با بلغم. از یک طرفی هم از همون اول تولد وزنگیریش کند بود. الان سه روزه شیرخشک آپتامیل پپتی جونیور میدم اسهالش از ۶ بار به دو بار در روز کاهش پیدا کرده اما هنوزم آبکیه با بلغم. کی خوب میشه با این شیرخشک؟و اینکه از اول شیرخشکیه که هیچ شیرخشکی بهش نساخته تا حالا ۶بار شیرخشک عوض کردیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص کودکان و نوزادان

سلام شیر خشک های بدون لاکتوز را استفاده کنید مثل AL110 یا bebelac LF