سلام و خسته نباشید

میخواستم بدونم میشه با رژیم غذایی و خوردن بعضی چیزها ران و باسن و کناره های باسن رو چاق تر کرد؟ میخوام پایین تنه من بزرگتر دیده شه و اندامم بیشتر حالت گلابی شکل پیدا کنه، خواهشا اگه راهی هست رژیم یا ورزش منو راهنمایی کنید،ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 23 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ورزشی

شما می تونید با انجام‌تمرینات مقاومتی و تغذیه مناسب ،توده عضلانی بدنتون رو افزایش بدین. و با طراحی درست تمرین و تمرکز بیشتر روی برخی نواحی، عضلات رو فرم بدین.ولی اینکه فرم بدن گلابی بشه یا نشه، خیلی به ژنتیک شما بستگی داره‌. بهر حال میتونین یه نسخه بهتری از خودتون رو بسازین.
ضمن اینکه هیچ ماده غذایی وجود نداره که حای خاصی رو لاغر یا پر بکنه.