سلام. من شوهرم دیروز سرکار سرش شکسته و چند تا بخیه خورده دکتر هم گفته باید باز باشه تا عفونت نکنه چون جوشکاره و در معرض آلودگیه خواستم بپرسم چجوری بخیه ها رو شستشوبدم و یا چیکار کنم عفونت نگیره ممنون میشم جواب بدین؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک پوست، مو و زیبایی

سلام . اول اینکه ایشون حتما باید انتی بیو تیک خوراکی مصرف کنند.
با سرم نرمال سالین شستشو دهید . با پنبه کمی بتادین بزنید و رویش با مشورت پزشکتون می توانید پماد انتی بیوتیک مثل موپیروسین بزنید.